Siirry sisältöön

A. Ahlströmin pääkonttorin kalustus-, akustiikka- ja tekstiilisuunnittelu

A. Ahlströmin pääkonttorin kalustus-, akustiikka- ja tekstiilisuunnittelu

Suunnittelin A. Ahlström Noormarkun pääkonttorin toimisto- ja kokoustilojen tilanjaon kalusteiden osalta. Eri tiimit vaihtoivat toimistohuoneita ja kalustus oli suunniteltava kullekin tiimille sopivaksi. Kalustussuunnitelma toteutettiin käyttäen pääosin olemassa olevia kalusteita.

Kalustussuunnitelman lisäksi suunnittelin eri toimisto- ja kokoushuoneiden akustiikan, tekstiilit sekä osittain myös pintamateriaaleja, pitäen sisällään muun muassa tapetteja, maalisävyjä ja lattiapintojen tekstiililaattoja.

Projekti oli hyvin mielenkiintoinen, koska suunniteltava rakennus on historiallinen ja arkkitehtuuri oli näin voimakkaasti läsnä myös suunnitteluprosessissa.
Lopputulos on arvokkaan tyylikäs, tilaajan toiveen mukainen.

Kysy lisää toimisto- sekä kokoustilojen tila- ja sisustussuunnittelusta: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai  riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen,  toimitusjohtaja High Peak Oy