Siirry sisältöön

Kevään raikas ja hyvinvoiva messuosasto

Kevään raikas ja hyvinvoiva messuosasto

Porilaista sisustussuunnitteluosaamista on nähtävillä Piha, Puutarha & Porin rakennusmessujen sisustuskorttelissa 27.-28.4. Porin Karhuhallissa. Kahdeksan upean ja ammattitaitoisen sisustussuunnittelijan joukossa on myös sisustusarkkitehti Riia Rauhala.


”Sisustustrendinä nostaisin esiin terveyden. Tarkoin mietityllä sisustussuunnitelmalla ja oikein toteutetulla remontilla voidaan vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin. Suunnitelmassa tulisi huomioida ainakin estettömät tilaratkaisut, ekologiset materiaalit, ilmaa puhdistava vihersisutus ja ergonominen valaistus.” Riia Rauhala

 

Kiitos kumppaneille upeasta messuosastosta:

Sisustus Mokka, floristimestari Kirsi Saarenpää, tapetit.fi, Vehoniemen laattamyymälä, Listatalo, Porin Väriässät, Porin Vaihtokaluste, Satakunnan Messut, Äänirasia sekä Winnova.

Tervetuloa.

 

Kysy lisää messuosaston tai showroom-tilan suunnitteluprojekteista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen,  toimitusjohtaja High Peak Oy