Siirry sisältöön

Merenrantakodin sisustusmuutokset Raumalla

Merenrantakodin sisustusmuutokset Raumalla

Merenrantakodin olohuoneeseen, ruokailutilaan, tv-huoneeseen ja eteistiloihin tahdottiin sisustusmuutoksia. Suurimman muutoksen koki isoista ikkunoista merelle avautuva olohuonetila.

Menneiden aikojen tunnelmaa ja ylellisiä materiaaleja
Menneiden aikojen tunnelmaa ja ylellisiä materiaaleja

Omakotitalokohteen olohuone suunniteltiin uudestaan kalustejärjestyksestä pieniin yksityiskohtiin. Suunnittelu lähti tilaratkaisuista, joihin haluttiin sisällyttää perheen tärkeä vanha piano. Suureen tilaan haluttiin mahdollisimman paljon istumapaikkoja ja tunnelmaksi ylellistä, tyylikästä tunnelmaa, joka jatkuu saumattomasti talon muihin tiloihin.

Suuri ja värikäs design-matto kokoaa vaaleat huonekalut yhteen täydelliseksi materiaalien ja värien yhdistelmäksi

Upea ja näyttävä oleskelutila luotiin kahdella erilaisella suurella sohvalla ja kahdella nojatuolilla. Sohvien materiaaleiksi valittiin samettia ja pellavaa, jotka tuovat mielenkiintoista kontrastia ja korostavat toisiaan. Kultaiset sivupöydät lasitasoilla sijoitettiin sohvien taakse. Suuri ja näyttävä Christian Lacroix’n Atelier -malliston rokokoo-henkinen matto kokoaa oleskelutilan upeaksi kokonaisuudeksi. Matosta poimittiin sävyjä sisustustyynyihin ja ylelliseen mohair-torkkupeittoon, jotka viimeistelevät tunnelman. Oleskelutilan verhot teetettiin mittatilaustyönä kauniisti laskeutuvasta pellavasta.

Läpikulkutiloihin voi luoda täysin omanlaisensa tunnelman

Tv-tilaan istutettiin entistä vaaleampi ja mitoiltaan tilaan suunniteltu kulmasohva, jonka kaveriksi löydettiin asukkaiden varastosta sopivan kokoinen ja sävyinen matto.

Kohdetta oli mielenkiintoista suunnitella, asiakkaat olivat valmiita rohkeisiin ja näyttäviin ratkaisuihin huonekalujen ja materiaalien suhteen. Lopputuloksena on ylellinen ja kutsuva oleskelutila sekä talon muihin tiloihin saumattomasti sopivat tv-tila, ruokailuhuone ja eteistila.

Kysy lisää omakotitalon suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen,  toimitusjohtaja High Peak Oy