Siirry sisältöön

Festum Accounting Oy

Festum Accounting Oy

Festum Accounting Oy valitsi Sisustussunnittelu Riia Rauhalan toteuttamaan Porin yksikön toimistotilojen sisustussuunnittelun.

Toimiston väki toimi aiemmin kahdessa kerroksessa ja uusien tilojen tavoitteena oli sijoittaa kaikki työntekijät samoihin tiloihin. Uudet tilat koostuvat 18 toimistohuoneesta, neuvottelutiloista, henkilöstön taukotiloista,  aulatiloista ja saniteettitiloista. Toimitilojen pinta-ala on yhteensä 650m2.

Ensimmäisen vaiheen urakkalaskentaan määriteltiin pintamateriaalit, värit ja kiintokalusteet. Toisessa osassa suunniteltiin tekstiilit, sisustusvalaistus, irtokalustus ja vihersisustus.

 

Aidosti joustava auktorisoitu tilitoimisto
Festum Accountingin ydinajatus on olla pitkäjänteinen talouden järkeistämisen kumppani, jolta saa apua niin arjen kuin isompiinkin talouden kehittämisprojekteihin. Erottaudumme todellisella halulla kuunnella asiakkaitamme ja heidän toiveitaan tilitoimiston palveluiden suhteen. Auktorisoitu tilitoimisto on vakaa kumppani, jonka tietotaito on ajantasalla.

Vaikka olemme iso toimija, meillä on pienen tilitoimiston sydän. Nimetyt yhteyshenkilöt luovat helpon väylän kommunikoida vaikkapa oman kirjanpitäjän kanssa, talouspäällikköpalvelumme porautuu yrityksenne talouden suunnitteluun ja aluejohtajamme ovat käytössänne erilaisten konsultointipalveluiden puitteissa.

Festum tarjoaa tilitoimistopalveluita Porissa, Tampereella, Helsingissä, Lempäälässä ja Kokemäellä.

Lue lisää Festumista yrityksenä: http://www.festum.fi/.

 

Sisääntuloaula kutsuu  kauniilla brändinmukaisella väri- ja muotokielellään asiakkaan tervetulleeksi.

Aulatilan suunnittelun lähtökohtana oli vastaanottotiski, jonka materiaaleiksi valikoitui Jukola Industries:n puupaneeli sekä Corian. Puupaneelilla verhoiltiin tiskin pystypinnat ja Corianista valmistettiin näyttävät kansilevyt. Tiskin toteutti pitkäaikainen yhteistyökumppanini Porin Puukaluste Oy.
Tahdoin tiskin tuovan valituilla materiaaleillaan ja väreillään toimistotilojen muutoin pastellimaiseen värimaailmaan kontrastia.

Vessatilat jatkavat samaa pastellimaista värimaailmaa muiden tilojen kanssa. Osa vessoista ovat hiukan hempeämpiä ja toiset tummanpuhuvia luumunpunaisine seinineen.

 

Toimistotilojen keskeisellä paikalla sijaitsee avoin taukotila, josta avautuu näkymä oleskelu- ja jumppatilaan. Taukotilassa mahtuu isompikin porukka nauttimaan lounaitaan tai kokoustamaan tarpeen tullen.

Työn lomassa on mukava pistäytyä rennossa oleskelu- ja jumppatilassa.

Pyrin entistä enemmän kiinnittämään suunnitelmissani huomiota taukojumppia mahdollistaviin tiloihin. Varsinkin tietokone- ja istumatyötätekevien on tärkeää päästä aika ajoin jaloittelemaan työpisteensä ääreltä. Kun toimitiloista löytyy liikunnalle omat laitteensa ja tilansa, tulee taukoja helpommin pidettyä ja laitteita käytettyä. Taukojumpat lisäävät työssä jaksamista sekä -viihtymistä.

Pitkän toimistokäytävän varrella, aulatilan välittömässä läheisyydessä, sijaitsee toimiston iso neuvottelutila.

Neuvottelutilassa, kuten kaikissa toimistohuoneissakin, on käytävänpuoleinen seinä kokonaan lasia. Kun kaivataan rauhaa työskentelyyn, voi vetää akustoivat verhot laisiseinän eteen.

Lasiseinät tuovat aina oman haasteensa tilojen akustiikalle. Festumin tiloissa akustiikka huomioitiin käyttämällä pehmeitä materiaaleja useammalla pinnalla. Pehmeitä materiaaleja, kuten vinyylikorkki, tektiililaatta, turveakustiikkapaneelit, käytettiin lattioissa, seinillä ja katossa. Tämän lisäksi akustiikkaa tuettiin käyttämällä akustoivia verhoja lasipinnoilla. Myös valittu kalustus tukee tilojen akustiikkaa.

Suunnitellut tilat henkivät vahvasti Festum-brändiä.

Tilaa sinäkin brändinmukaisten tilojen suunnitteluaika tai kysy lisää toimistotilojen suunnitteluprojektista:
Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

 

Valokuvaus: Kajo Valokuvaus / Kalle Björkroth

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Tilat ovat toimivat, ja niiden ilme sopii mainiosti niin kansainväliseen brändiimme kuin vanhaan tehdasympäristöönkin.

Henriikka Seppälä, Enersense International Oyj