Siirry sisältöön

Festum Accounting Oy toimistotila 660 m2

Festum Accounting Oy toimistotila 660 m2

KOHDE
Toimistotila 660 m2

SIJAINTI
Keskusta, Pori

TOIMEKSIANTAJA
Toimitusjohtaja Janne Eurèn

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
Suunniteltu ja valmistunut 2019

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen peruskorjaus. Tiloissa on toiminut aiemmin muita yrityksiä. Suunniteltiin tarkoituksenmukaiset toimistotilat Festumin tarpeisiin.

ROOLINI PROJEKTISSA
Pohjalayout ja toiminnallisuuden suunnittelu yhteistyössä arkkitehdin kanssa, kalustelayoutsuunnitelmat, projektiot kalusteista, detalji-piirustukset kalusteista ja sisustuksen yksityiskohdista, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistus-suunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja kalustesuunnittelu (kiintokalusteet ja irtokalusteet), sisätilojen teippausten ja ilmeen suunnittelu, projektinhoito sisustuksen osalta

VALOKUVAUS
Kajo Valokuvaus / Kalle Björkroth

Sisääntuloaula kutsuu  kauniilla brändinmukaisella väri- ja muotokielellään asiakkaan tervetulleeksi.

Aulatilan suunnittelun lähtökohtana oli vastaanottotiski, jonka materiaaleiksi valikoitui Jukola Industries:n puupaneeli sekä Corian. Puupaneelilla verhoiltiin tiskin pystypinnat ja Corianista valmistettiin näyttävät kansilevyt. Tiskin toteutti pitkäaikainen yhteistyökumppanini Porin Puukaluste Oy.
Tahdoin tiskin tuovan valituilla materiaaleillaan ja väreillään toimistotilojen muutoin pastellimaiseen värimaailmaan kontrastia.

Vessatilat jatkavat samaa pastellimaista värimaailmaa muiden tilojen kanssa. Osa vessoista ovat hiukan hempeämpiä ja toiset tummanpuhuvia luumunpunaisine seinineen.

 

Toimistotilojen keskeisellä paikalla sijaitsee avoin taukotila, josta avautuu näkymä oleskelu- ja jumppatilaan. Taukotilassa mahtuu isompikin porukka nauttimaan lounaitaan tai kokoustamaan tarpeen tullen.

Työn lomassa on mukava pistäytyä rennossa oleskelu- ja jumppatilassa.

Pyrin entistä enemmän kiinnittämään suunnitelmissani huomiota taukojumppia mahdollistaviin tiloihin. Varsinkin tietokone- ja istumatyötätekevien on tärkeää päästä aika ajoin jaloittelemaan työpisteensä ääreltä. Kun toimitiloista löytyy liikunnalle omat laitteensa ja tilansa, tulee taukoja helpommin pidettyä ja laitteita käytettyä. Taukojumpat lisäävät työssä jaksamista sekä -viihtymistä.

Pitkän toimistokäytävän varrella, aulatilan välittömässä läheisyydessä, sijaitsee toimiston iso neuvottelutila.

Neuvottelutilassa, kuten kaikissa toimistohuoneissakin, on käytävänpuoleinen seinä kokonaan lasia. Kun kaivataan rauhaa työskentelyyn, voi vetää akustoivat verhot laisiseinän eteen.

Lasiseinät tuovat aina oman haasteensa tilojen akustiikalle. Festumin tiloissa akustiikka huomioitiin käyttämällä pehmeitä materiaaleja useammalla pinnalla. Pehmeitä materiaaleja, kuten vinyylikorkki, tektiililaatta, turveakustiikkapaneelit, käytettiin lattioissa, seinillä ja katossa. Tämän lisäksi akustiikkaa tuettiin käyttämällä akustoivia verhoja lasipinnoilla. Myös valittu kalustus tukee tilojen akustiikkaa.

Suunnitellut tilat henkivät vahvasti Festum-brändiä.

Tilaa sinäkin brändinmukaisten tilojen suunnitteluaika tai kysy lisää toimistotilojen suunnitteluprojektista:
Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

 

Valokuvaus: Kajo Valokuvaus / Kalle Björkroth

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen, toimitusjohtaja High Peak Oy