Siirry sisältöön

Loma-asunto 60m2, Pomarkku

Loma-asunto 60m2, Pomarkku

KOHDE
Loma-asunto 60 m2

SIJAINTI
Pomarkku, Satakunta

TOIMEKSIANTAJA
Yksityinen asiakas

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2021-2023

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen saneeraus ”avaimet käteen” -periaatteella. 1950-luvulla rakennettu loma-asunto saneerattiin kauttaaltaan ulkopinnoista sisätiloihin. Julkisivut muuttuivat uusien sisäänkäyntien ja suurennettujen ikkuna-aukkojen, uuden ulkovärityksen ja suurennetun sekä lisätyn terassin ja lämpimän eteisen myötä. Sisätilojen tilanjaot toteutettiin tämän hetkisen tarpeen mukaan. Vanhat ei kantavat rakenteet purettiin ja sisätiloihin mahdutettiin yksi iso neljän hengen makuuhuone, iso oleskelu-/ruokailuhuone sekä toimiva mökkikeittiö. Uudelleen suunniteltuihin neliöihin saatiin myös kaivattu lämmin eteinen entisestä avokuistista sekä keittiöstä ja makuuhuoneesta käynnit ulos uudelle takaterassille.

ROOLINI PROJEKTISSA
Pohjalayout ja toiminnallisuuden suunnittelu, kalustelayout, projektiot kalusteista, detaljipiirustukset kalusteista ja sisustuksen yksityiskohdista, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistussuunnittelu, julkisivujen muutokset ikkunoiden ja oviaukkojen sekä terassimuutosten osalta.

Kohteen remontti alkoi sisäpintojen sekä väliseinien sekä ei kantavien rakenteiden purkamisella ja remontti valmistui, kun myös ulkopinnat oli korjattu ja uudelleen maalattu.

 

Kysy lisää loma-asunnon saneerausprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 050 016 4099 tai  riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Erityisen suuri anti yhteistyössä oli se, että Riian suunnitelmissa oli kokonaisuus ja harmonia hyvin halussa.

Rakennuksesta ei ollut luotettavia piirustuksia, joten ensitöikseen Sisustusarkkitehti Riia Rauhala laati meille tarkoilla mitoilla olevan pohjapiirustuksen. Erityisen suuri anti yhteistyössä oli se, että Riian sisustussuunnitelmissa oli kokonaisuus ja harmonia hyvin halussa. Riia osasi myös hyvin auttaa materiaalihankinnoissa kertomalla, mistä tiettyjä tarjouksia voisi pyytää.

Yksityinen asiakas, Lavia Satakunta