Siirry sisältöön

Omakotitalo 185m2, Pori

Omakotitalo 185m2, Pori

KOHDE
Omakotitalo, 185m2

SIJAINTI
Pori

TOIMEKSIANTAJA
Yksityinen asiakas

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2022-2023

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kodin kokonaisvaltaisen remontin suunnittelu. Suunnittelussa kiinnitettiin huomiota asunnon käyttömukavuuden ja toiminnallisuuden parantamiseen niin kiintokalusteissa kuin valaistuksessakin.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kokonaisvaltainen tila- ja sisustussuunnittelu: kalustelayout, irto- ja kiintokalustesuunnittelu, kattaen myös talon portaikon uudelleen suunnittelun, valaistussuunnittelu, väri- ja materiaalisuunnittelu, tekstiilisuunnittelu sekä aktiivinen mukana olo projektin toteutuksessa.

VALOKUVAUS
Sami Viitanen

 

Kysy lisää omakotitalon tila- ja sisustussuunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 050 016 4099 tai  riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Tiloissa on ilo työskennellä!

Toimistotilojen saneerausprojekti Sisustusarkkitehti Riia Rauhalan kanssa oli hyvä kokemus! Yhteistyö oli sujuvaa sekä miellyttävää alusta loppuun ja ammattilaisen taitoon oli helppo luottaa. Meidän toiveemme otettiin hienosti huomioon, mutta samalla sisustusarkkitehti toi projektiin oman ammattilaisnäkemyksensä. Suunnittelija osasi perustella suunnittelupäätöksiä selkeästi ja vakuuttavasti, mikä loi luottamusta suunnittelijan asiantuntemukseen. Lopputulos on sekä toimiva että visuaalisesti vaikuttava! Tiloissa on ilo työskennellä. Suosittelemme Sisustusarkkitehti Riia Rauhalan palveluita kenelle tahansa, joka etsii luovaa ja ammattitaitoista sisustusarkkitehtia.

Leena Luoma, Henkilöstöpäällikkö Vatajankoski Oy