Siirry sisältöön

High Peak Finland Oy

High Peak Finland Oy

Raikkaat ja selkeät showroom-tilat laatua arvostavalle

High Peak Finland Oy on kokenut ja ansioitunut asiantuntijaorganisaatio. Yrityksen valikoimista löytyy keinot kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin. High Peakin toiminta perustuu ratkaisujen hakemiseen, jotka he räätälöivät kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Yrityksen toimialoihin kuuluvat asiakas- ja mainoslahjat, tapahtumatuotteet ja brändituotteet. Merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Suomen Jääkiekkoliitto sekä WRC World Rally Championship. Ratkaisuhakuisena ammattilaisena High Peak suhtautuu jokaiseen haasteeseen positiivisesti, joka näkyy myös heidän omassa viestinnässään innostavuudella – ”haluamme rohkaista asiakkaitamme kokeilemaan uusia tapoja huomioida ja ylipäätään näkemään mahdollisuuksia uhkien sijaan”. High Peak on myös osa kansainvälistä mainostuotteisiin erikoistuneista yrityksistä koostuvaa WAGE Group-verkostoa, jonka jäseneksi on valittu kustakin maasta yksi johtava toimija.

 

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala suunnitteli High Peak Finland Oy:n Espoon showroom-tilojen eli ideanäyttelytilojen, kuten High Peakilla tiloja kuvaillaan, freesauksen ja esillepanoja sekä uuden Poriin avatun showroomin esillepanot.

Showroomin suunnittelun lähtökohtana olivat yrityksen tuotteet. Toiveena oli saada tuotteet mahdollisimman houkuttelevasti esille. Näiden ohjaamana tila luotiin korostamaan tuotteita, ja tuomaan esille tuotteiden parhaat ominaisuudet.


”Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti. ” Teijo Virtanen,  High Peakin toimitusjohtaja

High Peakin showroomin pääroolissa ovat yrityslahjatuotteet. Showroomiin luotiin eri alueet jokaiselle tuoteryhmälle, jotta suuresta tarjonnasta on helpompi löytää asiakasta kiinnostavat tuotteet. Jokaisen tuoteryhmän kohdalla mietin tarkkaan, millainen esillepano korostaa sen merkittävimpiä asiakkaiden toiminnalle lisäarvoa tuovia ominaisuuksia.

 

Showroom jaettiin selkeästi kolmeen ryhmään. Yksi suurimmista tuoteryhmistä on vaatteet ja asusteet, joista löytyy useita eri tyylikokonaisuuksia. Showroomilla tuotiin esille mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja vaaterekkien sekä seinälle asennettujen vaatetelineiden avulla. Seinille saatiin näin myös pienimpiä vaatteita näyttävästi esille.
Showroomin keskeiselle paikalle sijoitettiin oleskeluryhmä, jossa voi palaveerata rennosti ja samalla nähdä koko liiketilan.

Yksi suuri tuoteryhmä on lifestyle-tuotteet, jotka käsittävät kaikki sisustustuotteista astioihin ja elektroniikkaan. Yritykset antavat mielellään liikelahjoina tai hankkivat itselleen laadukkaita ja pitkään kestäviä tuotteita, joihin voidaan painattaa yrityksen logo. Näitä tuotteita on muun muassa nostettu esille valkoisille, neutraaleille pöytätasoille, jotka korostavat itse tuotetta.

Suuresta tilasta saatiin harmoninen ja selkeä tilasuunnittelun avulla sekä tuotteiden asettelulla selkeisiin tuoteryhmiin. Tuotteet saavat ansaitsemansa huomion ja yleisilme on tyylikkään yksinkertainen, vaikkakin runsas.

High Peakin showroomeihin eli ideanäyttelytiloihin voit tutustua osoitteissa Sinikalliontie 3 A, 02630 Espoo sekä Itäpuisto 3, 28100 Pori.

 

Kysy lisää showroomtilan  suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Voimme ilolla suositella Riia Rauhalaa luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanotoista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat.

Jani Ohtonen, Hammaslääkäri, PlusTerveys Hammaslääkärit Oy Kokko-Dent