Siirry sisältöön

High Peak Finland Oy liiketila 250 m2 + 80 m2

High Peak Finland Oy liiketila 250 m2 + 80 m2

KOHDE
Liiketila 250 m2 + 80 m2

SIJAINTI
Sinimäki, Espoo ja Keskusta, Pori

TOIMEKSIANTAJA
Toimitusjohtaja Teijo Virtanen

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen perusparannus. Showroom-tilojen esillepanon ja kalustuksen uudelleen järjestelyn suunnittelu sekä laajennusosan pohjalayout ja sisustussuunnittelu.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kalustelayout, kalustevalinnat, tekstiilisuunnittelu ja projektinhoito sisustuksen osalta

 

Raikkaat ja selkeät showroom-tilat laatua arvostavalle

High Peak Finland Oy on kokenut ja ansioitunut asiantuntijaorganisaatio. Yrityksen valikoimista löytyy keinot kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin. High Peakin toiminta perustuu ratkaisujen hakemiseen, jotka he räätälöivät kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Yrityksen toimialoihin kuuluvat asiakas- ja mainoslahjat, tapahtumatuotteet ja brändituotteet. Merkittäviä yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Suomen Jääkiekkoliitto sekä WRC World Rally Championship. Ratkaisuhakuisena ammattilaisena High Peak suhtautuu jokaiseen haasteeseen positiivisesti, joka näkyy myös heidän omassa viestinnässään innostavuudella – ”haluamme rohkaista asiakkaitamme kokeilemaan uusia tapoja huomioida ja ylipäätään näkemään mahdollisuuksia uhkien sijaan”. High Peak on myös osa kansainvälistä mainostuotteisiin erikoistuneista yrityksistä koostuvaa WAGE Group-verkostoa, jonka jäseneksi on valittu kustakin maasta yksi johtava toimija.

 

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala suunnitteli High Peak Finland Oy:n Espoon showroom-tilojen freesauksen ja esillepanoja sekä uuden Poriin avatun showroomin esillepanot.

Showroomin suunnittelun lähtökohtana olivat yrityksen tuotteet. Toiveena oli saada tuotteet mahdollisimman houkuttelevasti esille. Näiden ohjaamana tila luotiin korostamaan tuotteita, ja tuomaan esille tuotteiden parhaat ominaisuudet.


”Sisustusarkkitehti Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti. ” Teijo Virtanen,  High Peakin toimitusjohtaja

High Peakin showroomin pääroolissa ovat yrityslahjatuotteet. Showroomiin luotiin eri alueet jokaiselle tuoteryhmälle, jotta suuresta tarjonnasta on helpompi löytää asiakasta kiinnostavat tuotteet. Jokaisen tuoteryhmän kohdalla mietin tarkkaan, millainen esillepano korostaa sen merkittävimpiä asiakkaiden toiminnalle lisäarvoa tuovia ominaisuuksia.

 

Showroom jaettiin selkeästi kolmeen ryhmään. Yksi suurimmista tuoteryhmistä on vaatteet ja asusteet, joista löytyy useita eri tyylikokonaisuuksia. Showroomilla tuotiin esille mahdollisimman paljon erilaisia vaihtoehtoja vaaterekkien sekä seinälle asennettujen vaatetelineiden avulla. Seinille saatiin näin myös pienimpiä vaatteita näyttävästi esille.
Showroomin keskeiselle paikalle sijoitettiin oleskeluryhmä, jossa voi palaveerata rennosti ja samalla nähdä koko liiketilan.

Yksi suuri tuoteryhmä on lifestyle-tuotteet, jotka käsittävät kaikki sisustustuotteista astioihin ja elektroniikkaan. Yritykset antavat mielellään liikelahjoina tai hankkivat itselleen laadukkaita ja pitkään kestäviä tuotteita, joihin voidaan painattaa yrityksen logo. Näitä tuotteita on muun muassa nostettu esille valkoisille, neutraaleille pöytätasoille, jotka korostavat itse tuotetta.

Suuresta tilasta saatiin harmoninen ja selkeä tilasuunnittelun avulla sekä tuotteiden asettelulla selkeisiin tuoteryhmiin. Tuotteet saavat ansaitsemansa huomion ja yleisilme on tyylikkään yksinkertainen, vaikkakin runsas.

High Peakin showroomeihin voit tutustua osoitteissa Sinikalliontie 3 A, 02630 Espoo sekä Itäpuisto 3, 28100 Pori.

 

Kysy lisää showroomin  suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen, toimitusjohtaja High Peak Oy