Siirry sisältöön

Kauneushoitola Kauneusakatemia, Pori

Kauneushoitola Kauneusakatemia, Pori

Keidas keskellä kaupunkia

Yrittäjä Liina Jokinen pyysi minut apuun oman yrityksensä liiketilan suunnitteluun. Kauneushoitolan suunnittelu Porin keskustan näyttävään Asiantunijakeskus BEPOPiin oli erittäin mielenkiintonen projekti. Valmiin liiketilan ovet avautuvat näyttävästi suoraan asiantuntijakeskuksen kauppakäytävälle.

Liiketilan kokonaisvaltainen suunnittelu lähti liikkeelle tilanjaosta. Liiketilaan tuli suunnitella kaksi erillistä hoitohuonetta, tilaa myytävälle kosmetiikalle sekä kynsistudiopisteet kolmelle kynsiteknikolle. Suunnittelun teki haastavaksi tilan monimuotoisuus.

Metallinhohtoa ja luksusta

Tilassa on leikitelty erilaisilla metallinhohtosävyillä ja materiaaleilla. Pehmeyttä tilaan tuo hurmaavat höyhenvalaisin. Katseet vangitseva vastaanottotiski on teetetty mittatilaustyönä. Moderni kattokruunu tuo vastaanottoon kauneushoitolan kaipaamaa näyttävyyttä.

Suunnittelin odotustilaan pienen olohuoneen, josta löytyy luokseen kutsuva sohvaryhmä, ripauksella luksusta.

Kimallusta ei mielestäni voi olla koskaan liikaa, oli kyse sitten kauneudenhoidosta tai tapetista.

Hoitohuoneissa on seesteinen tunnelma. Valaistusta voi vaihdella tilanteen mukaan ja laadukkaita pehmoisia peittoja on vaikea vastustaa.

Kokonaisuudessaan hoitolan tilat ovat brändin mukaiset; modernin raikkaat, laadukkaat ja ylelliset.

 

Kysy lisää liiketilan suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen,  toimitusjohtaja High Peak Oy