Siirry sisältöön

Asuntomessukohde 7 – WinNovan Tähti, Pori

Asuntomessukohde 7 – WinNovan Tähti, Pori

Korttelin väripilkku

Tässä kohteessa pääsin tuomaan porilaisuuden ilmentymää rytinällä esiin. Tiivis yhteistyö Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan oppilaitoksen ja porilaisen kävelykadun Käviksen kanssa oli hedelmällisen runsasta. Tarkkaan viilatun suunnitelman toteutus merkitsi lukemattomia käyntejä porilaisiin liikkeisiin ja tarkkaa, mutta luovaa työtä. Toteutin kohteen kokonaisvaltaisen sisustussuunnittelun, jonka irtosisustuksessa käytettiin Käviksen (Porin kävelykatu) 26 yrityksen tuotteita. Kohteen arkkitehtina toimi Martin Wolff.

Korttelinsa, ja varmasti koko messualueen värikkäin kohde on ylpeästi vanhaa aikaa hehkuva kokonaisuus. Olen antanut suunnittelussani tilaa perinteikkyydelle ja miksannut sitä luovasti moderneihin ratkaisuihin sopivaksi. WinNovan Tähti on messujen ainoa punainen kohde ulkoväritykseltään.

 

”Kodin tunnelma henkii laadukkaasti vanhaa aikaa. Pinnoissa on käytetty muun muassa satakuntalaista osaamista ja uniikkeja yksityiskohtia. Irtosisustuksen suuntaviivat hiottiin yhdessä paikallisten yritysten kanssa asukkaita herkästi kuunnellen.”

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

 

Kysy lisää asuntomessukohteen suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen,  toimitusjohtaja High Peak Oy