Siirry sisältöön

Länsi-Suomen Osuuspankki pääkonttori

Länsi-Suomen Osuuspankki pääkonttori

”Länsi-Suomen Osuuspankki on vuonna 2006 perustettu osuuspankki, joka on osa valtakunnallista OP-finanssiryhmää. Se muodostui Porin Seudun Osuuspankin, Rauman Seudun Osuuspankin, Eurajoen Osuuspankin ja Kankaanpään Osuuspankin yhdistyessä.

Länsi-Suomen Osuuspankin pääkonttori sijaitsee Porissa Asiantuntijakeskus BEPOPin kiinteistössä.”

 

RAUHALLINEN JA KODINOMAINEN KONTTORI SYNTYI LUONNONMUKAISILLA MATERIAALEILLA
Suunnittelin yhteistyössä rakennusarkkitehti Liisa Säämäen kanssa Länsi-Suomen Osuuspankin pääkonttorin uuden kassakonttoritilan irtokalustuksen, seinäpintojen värityksen, seinien kauniit sisustuselementit sekä tekstiilit. Tämän lisäksi sain toimeksiannon suunnitella tilaan asiakkaiden käyttöön odotuskalusteen.

Tilaan valitut akustiikkapaneelit tuovat satakuntalaista valokuvausosaamista esille. Paikallinen yhteistyö on kaikissa projekteissa lähellä sydäntäni.

Akustiikkapaneelit ovat kauniita katseenvangitsijoita ja esteettisyyden lisäksi ne parantavat huomattavasti tilan akustiikkaa.

OP Länsi-Suomi kassakanttori
OP Länsi-Suomi kassakanttori

Tilaan kaivattiin asiakkaiden käyttöön kiinteää odotuskalustetta. Kalusteen materiaaleiksi valikoitui musta keinonahka ja koivulaminaatti. Odotuskalusteesta suunniteltiin yksinkertainen ja selkeälinjainen pöytäpenkkiyhdistelmä, jonka mittasuhteissa otettiin huomioon kaikenikäiset ja eri tavoin liikkuvat käyttäjäryhmät.

Seinien värisävyksi valittiin vaalea harmaaseen taittuva maalisävy, joka tuo kauniisti esille seinälle ripustetut akustiikkapaneelit ja koivun sävyisen odotuskalusteen sekä mustat asiakastuolit.

 

Tilan sisustuskokonaisuudella on onnistuttu luomaan tiloihin lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä ilme.

 

Kysy lisää Länsi-Suomen Osuuspankin kassakonttorin sisustusprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen,  toimitusjohtaja High Peak Oy