Siirry sisältöön

Omakotitalo 80m2, Rauma

Omakotitalo 80m2, Rauma

KOHDE
Omakotitalo ruokailu- ja olohuonetilat 80 m2

SIJAINTI
Rauma

TOIMEKSIANTAJA
Yksityinen asiakas

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen perusparannus.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kalustelayout ja toiminnallisuuden suunnittelu, kalustevalinnat, valaisinvalinnat ja tekstiilisuunnittelu yhteistyössä työntekijäni Emmi Vappulan kanssa, kokonaisvaltainen projektinhoito

VALOKUVAUS
Lotta Nirkkonen

 

Raumalla sijaitsevan merenrantakodin olohuoneeseen, ruokailutilaan, tv-huoneeseen ja eteistiloihin tahdottiin sisustusmuutoksia. Suurimman muutoksen koki isoista ikkunoista merelle avautuva olohuonetila.

 

Omakotitalokohteen olohuone suunniteltiin uudestaan kalustejärjestyksestä pieniin yksityiskohtiin. Suunnittelu lähti tilaratkaisuista, joihin haluttiin sisällyttää perheen tärkeä vanha piano. Suureen tilaan haluttiin mahdollisimman paljon istumapaikkoja ja tunnelmaksi ylellistä, tyylikästä tunnelmaa, joka jatkuu saumattomasti talon muihin tiloihin.

 

Olohuoneen oleskelutila luotiin kahdella erilaisella suurella sohvalla ja kahdella nojatuolilla. Sohvien materiaaleiksi valittiin samettia ja pellavaa, jotka tuovat mielenkiintoista kontrastia ja korostavat toisiaan. Kultaiset sivupöydät lasitasoilla sijoitettiin sohvien taakse. Suuri ja näyttävä Christian Lacroix’n Atelier -malliston rokokoo-henkinen matto kokoaa oleskelutilan upeaksi kokonaisuudeksi. Matosta poimittiin sävyjä sisustustyynyihin ja ylelliseen mohair-torkkupeittoon, jotka viimeistelevät tunnelman. Oleskelutilan verhot teetettiin mittatilaustyönä kauniisti laskeutuvasta pellavasta.

 

Tv-tilaan istutettiin entistä vaaleampi ja mitoiltaan tilaan suunniteltu kulmasohva, jonka kaveriksi löydettiin asukkaiden varastosta sopivan kokoinen ja sävyinen matto.

 

”Kohdetta oli mielenkiintoista suunnitella, asiakkaat olivat valmiita rohkeisiin ja näyttäviin ratkaisuihin huonekalujen ja materiaalien suhteen. Lopputuloksena on ylellinen ja kutsuva oleskelutila sekä talon muihin tiloihin saumattomasti sopivat tv-tila, ruokailuhuone ja eteistila.” Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

 

Kysy lisää omakotitalon sisustussuunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen, toimitusjohtaja High Peak Oy