Siirry sisältöön

Neste Oyj pääkonttori lounasravintola 350 m2

Neste Oyj pääkonttori lounasravintola 350 m2

KOHDE
Ravintolatila 350 m2

SIJAINTI
Keilaranta, Espoo

TOIMEKSIANTAJA
Kiinteistöpäällikkö Maria Niemi

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen perusparannus. Tilat toimivat lounasravintolana, jonka akustiikkaa tahdottiin parannettavan.

ROOLINI PROJEKTISSA
Akustiikkasuunnittelu, 3D-mallinnus, kattopaneelilayout, akustiikkapaneelien väri- ja materiaalisuunnittelu

Neste Oyj:n pääkonttorin lounasravintolan akustoinnin suunnitelman idea lähti Nesteen brändistä ja asiakkaan toiveesta. Tilaan oli tarkoitus saada tulevalla akustiikkaratkaisulla luonnonmukaisuutta ja sen oli toimittava yhdessä tilan olemassa olevien elementtien, kuten pintojen ja kalusteiden kanssa.

Suunnittelutyön teki haastavaksi se, että katon pinta-ala oli valtava ja kattopintaa peitti erilainen tekniikka, joka oli huomioiotava suunnitelmaa tehtäessä. Akustiikan toteutuksen pohjaideana oli jakaa kuva sinitaivaasta noin 200:lle akustiikkalevylle. Jokainen kattopintaan asennettava paneeli oli numeroitava ja paneelit oli oltava irrotettavissa, jotta kattopinnan yllä olevaan tekniikkaan päästään mahdollisimman helposti käsiksi. Kattopinnan tekniikasta vapaa tila hyödynnettiin kauttaaltaan akustoinnille, joka tarkoitti tarkkaa huomioimista levykokojen, kuvan jaottelun ja asennustarkkuuden osalta.

Kysy lisää ravintolatilan akustiikkasuunnittelusta: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Voimme ilolla suositella Sisustusarkkitehti Riia Rauhalaa

Voimme ilolla suositella Riia Rauhalaa luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanotoista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat.

Jani Ohtonen, hammaslääkäri PlusTerveys Hammaslääkäriasema Kokko-Dent