Siirry sisältöön

Omakotitalo 150,m2 Pori

Omakotitalo 150,m2 Pori

KOHDE
Omakotitalo 150 m2

SIJAINTI
Pori

TOIMEKSIANTAJA
Yksityinen asiakas

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2016

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen saneeraus.

ROOLINI PROJEKTISSA
Pohjalayout ja toiminnallisuuden suunnittelu, kalustelayout, projektiot kalusteista, detaljipiirustukset kalusteista ja sisustuksen yksityiskohdista, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistussuunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja kalustesuunnittelu (kiintokalusteet ja irtokalusteet), projektinhoito ja toteutuksen seuranta

 

Rennon romanttista ja viimeisteltyä tunnelmaa 

Porissa sijaitsevaan omakotitalokohteeseen suunniteltiin romanttisen viimeisteltyä tunnelmaa. Perheen toiveina oli saada keittiö toimivammaksi sekä avartaa saunatiloja ja päivittää koko asuntoon yhtenäinen ylellinen tunnelma. Tämä kohde koki muutoksen, johon asukkaat ihastuivat ikihyviksi.

Suunnittelutyö aloitettiin pesuhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen sekä vierashuoneen tilasuunnittelulla.

Saunaan suunniteltiin näyttävä valoseinä kiukaan taakse, jota voi ihailla saunan ja kylpyhuoneen välisen lasiseinän ansiosta myös suihkutiloissa.

Valkoiset kaapistot ovat ajaton ja raikas ratkaisu kodinhoitotilaan, josta on näkymät moneen eri tilaan.

Keittiön toiminnallisuutta tahdottiin parantaa lisäämällä työskentelytilaa niemekkeellä, johon sijoitettiin liesitaso sekä aamiaisbaaritaso.

Valkoista keittiötä pehmennettiin lämpimän ruskean sävyisillä alakaapeilla. Välitilan materiaaliksi valittiin helppohoitoinen ja vähäeleinen kiiltävän valkoinen välitilalevy, jonka saumakohdissa tehosteena käytettiin hohtavaa koristesaumaa. Puuseppä valmisti mittatilaustyönä upean valkoisen lasivitriinin perheen lukuisien viinilasien sekä muiden astioiden säilytyskalusteeksi. Keittiön kaappien ja lasivitriinin vetimiksi valikoitui hohtavat kristallivetimet.

 

Kysy lisää omakotitalon sisustus- ja tilasuunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Voimme ilolla suositella Sisustusarkkitehti Riia Rauhalaa

Voimme ilolla suositella Riia Rauhalaa luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanotoista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat.

Jani Ohtonen, hammaslääkäri PlusTerveys Hammaslääkäriasema Kokko-Dent