Siirry sisältöön

Omakotitalo 251m2, Pori

Omakotitalo 251m2, Pori

KOHDE
Omakotitalo 251 m2

SIJAINTI
Porin 2018 asuntomessualue

TOIMEKSIANTAJA
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
Suunniteltu 2016-2018, valmistunut 2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Messusisustus asuntoon muuttavalle perheelle.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kalustelayout ja toiminnallisuuden suunnittelu, kalustesuunnittelu, kalustevalinnat, valaistussuunnittelu, väri- ja pintamateriaalisuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, messusomistuksen toteutus, projektinhoito sisustuksen osalta

KUMPPANIT
Porin Käviksen yritykset, Kodin Terra, SOK

VALOKUVAAJA
Johanna Lehtinen

 

Korttelin väripilkku

Tässä kohteessa pääsin tuomaan esiin porilaisuuden ilmentymää. Tiivis yhteistyö Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan oppilaitoksen ja porilaisen kävelykadun Käviksen kanssa oli hedelmällisen runsasta. Suunnitelman toteutus merkitsi lukemattomia käyntejä porilaisiin liikkeisiin ja tarkkaa, mutta luovaa työtä. Toteutin kohteen kokonaisvaltaisen sisustussuunnittelun, jonka irtosisustuksessa käytettiin Käviksen (Porin kävelykatu) 26 yrityksen tuotteita. Kohteen arkkitehtina toimi Martin Wolff.

 

Korttelinsa, ja varmasti koko messualueen värikkäin kohde on ylpeästi vanhaa aikaa hehkuva kokonaisuus. Olen antanut suunnittelussani tilaa perinteikkyydelle ja miksannut sitä luovasti moderneihin ratkaisuihin sopivaksi. WinNovan Tähti on messujen ainoa punainen kohde ulkoväritykseltään.

 

”Kodin tunnelma henkii laadukkaasti vanhaa aikaa. Pinnoissa on käytetty muun muassa satakuntalaista osaamista ja uniikkeja yksityiskohtia. Irtosisustuksen suuntaviivat hiottiin yhdessä paikallisten yritysten kanssa asukkaita herkästi kuunnellen.”

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala

 

Kysy lisää omakotitalon sisustussuunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustusarkkitehti Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen, toimitusjohtaja High Peak Oy