Siirry sisältöön

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Kokko-Dent liiketila 350 m2

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Kokko-Dent liiketila 350 m2

KOHDE
Liiketila 350 m2

SIJAINTI
Keskusta, Kokkola

TOIMEKSIANTAJA
Vastaanoton esimiehet

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2017

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen käyttötarkoituksen muutos. Tiloissa on aiemmin ollut toimistotiloja. Suunniteltiin tarkoituksenmukaiset liiketilat hammaslääkäriasemalle.

ROOLINI PROJEKTISSA
Pohjalayout ja toiminnallisuuden suunnittelu yhteistyössä arkkitehdin kanssa, kalustelayout, projektiot kalusteista, detaljipiirustukset kalusteista ja sisustuksen yksityiskohdista, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistussuunnittelu, tekstiili-suunnittelu ja kalustesuunnittelu (kiintokalusteet ja irtokalusteet), 3D-mallinnus yhteistyössä Salla Valasmon kanssa, projektinhoito sisustuksen osalta

Modernin ajaton ja pirteä hammaslääkärikeskus kutsuu viihtymään

PlusTerveys Kokko-Dent -hammaslääkärikeskuksesta suunniteltiin brändin mukainen, laajan asiakaskunnan ja nuorekkaiden asiantuntijoiden tarpeisiin soveltuva vastaanotto.

PlusTerveys Kokko-Dentin suunnittelun tavoite oli luoda viihtyisät ja inspiroivat tilat, jotka kutsuvat asiakkaat viihtymään hoidon ajaksi. Odotustilasta haluttiin luoda kutsuva tila, jossa on tarjolla monenlaisia oleskelutiloja erilaisiin tarpeisiin. Rauhoittavia luonnonmateriaaleja haluttiin hyödyntää mahdollisimman paljon. Viherseiniin valitut kasvit puhdistavat sisäilmaa.

 

Hammaslääkärikeskuksen vastaanottotiski suunniteltiin palvelemaan henkilökunnan ja asiakkaan tarpeita sekä istumaan aulan muuhun sisustukseen saumattomasti.

Hoitohuoneiden tunnelma luotiin erilaisilla vinyylitapeteilla, jotka ovat antibakteerinen ja pestävä materiaali. Lattiamateriaaliksi jokaiseen yksilölliseen huoneeseen valittiin vinyyli, jonka väri poimittiin valokuvatapetista. Hygieeninen keinonahka hoitotuoleissa sävytettiin huoneen värimaailmaan sopivaksi.

Henkilökunnan taukotilaan luotiin rauhoittava ja seesteinen tunnelma. Rauhoittavan luontoteeman luomiseen hyödynnettiin aitoja materiaaleja, kuten juuttia. Työergonomiaan tulee kiinnittää huomiota myös taukojen aikana, joten taukohuoneeseen asennettiin puolapuut ja voimistelurenkaat henkilökunnan hyvinvointia tukemaan.

Kysy lisää hammaslääkäriaseman suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Tiloissa on ilo työskennellä!

Toimistotilojen saneerausprojekti Sisustusarkkitehti Riia Rauhalan kanssa oli hyvä kokemus! Yhteistyö oli sujuvaa sekä miellyttävää alusta loppuun ja ammattilaisen taitoon oli helppo luottaa. Meidän toiveemme otettiin hienosti huomioon, mutta samalla sisustusarkkitehti toi projektiin oman ammattilaisnäkemyksensä. Suunnittelija osasi perustella suunnittelupäätöksiä selkeästi ja vakuuttavasti, mikä loi luottamusta suunnittelijan asiantuntemukseen. Lopputulos on sekä toimiva että visuaalisesti vaikuttava! Tiloissa on ilo työskennellä. Suosittelemme Sisustusarkkitehti Riia Rauhalan palveluita kenelle tahansa, joka etsii luovaa ja ammattitaitoista sisustusarkkitehtia.

Leena Luoma, Henkilöstöpäällikkö Vatajankoski Oy