Siirry sisältöön

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Kokko-Dent liiketila 350 m2

PlusTerveys Hammaslääkäriasema Kokko-Dent liiketila 350 m2

KOHDE
Liiketila 350 m2

SIJAINTI
Keskusta, Kokkola

TOIMEKSIANTAJA
Vastaanoton esimiehet

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2017

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen käyttötarkoituksen muutos. Tiloissa on aiemmin ollut toimistotiloja. Suunniteltiin tarkoituksenmukaiset liiketilat hammaslääkäriasemalle.

ROOLINI PROJEKTISSA
Pohjalayout ja toiminnallisuuden suunnittelu yhteistyössä arkkitehdin kanssa, kalustelayout, projektiot kalusteista, detaljipiirustukset kalusteista ja sisustuksen yksityiskohdista, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistussuunnittelu, tekstiili-suunnittelu ja kalustesuunnittelu (kiintokalusteet ja irtokalusteet), 3D-mallinnus yhteistyössä Salla Valasmon kanssa, projektinhoito sisustuksen osalta

Modernin ajaton ja pirteä hammaslääkärikeskus kutsuu viihtymään

PlusTerveys Kokko-Dent -hammaslääkärikeskuksesta suunniteltiin brändin mukainen, laajan asiakaskunnan ja nuorekkaiden asiantuntijoiden tarpeisiin soveltuva vastaanotto.

PlusTerveys Kokko-Dentin suunnittelun tavoite oli luoda viihtyisät ja inspiroivat tilat, jotka kutsuvat asiakkaat viihtymään hoidon ajaksi. Odotustilasta haluttiin luoda kutsuva tila, jossa on tarjolla monenlaisia oleskelutiloja erilaisiin tarpeisiin. Rauhoittavia luonnonmateriaaleja haluttiin hyödyntää mahdollisimman paljon. Viherseiniin valitut kasvit puhdistavat sisäilmaa.

 

Hammaslääkärikeskuksen vastaanottotiski suunniteltiin palvelemaan henkilökunnan ja asiakkaan tarpeita sekä istumaan aulan muuhun sisustukseen saumattomasti.

Hoitohuoneiden tunnelma luotiin erilaisilla vinyylitapeteilla, jotka ovat antibakteerinen ja pestävä materiaali. Lattiamateriaaliksi jokaiseen yksilölliseen huoneeseen valittiin vinyyli, jonka väri poimittiin valokuvatapetista. Hygieeninen keinonahka hoitotuoleissa sävytettiin huoneen värimaailmaan sopivaksi.

Henkilökunnan taukotilaan luotiin rauhoittava ja seesteinen tunnelma. Rauhoittavan luontoteeman luomiseen hyödynnettiin aitoja materiaaleja, kuten juuttia. Työergonomiaan tulee kiinnittää huomiota myös taukojen aikana, joten taukohuoneeseen asennettiin puolapuut ja voimistelurenkaat henkilökunnan hyvinvointia tukemaan.

Kysy lisää hammaslääkäriaseman suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Tilat ovat toimivat, ja niiden ilme sopii mainiosti niin kansainväliseen brändiimme kuin vanhaan tehdasympäristöönkin.

Henriikka Seppälä, Enersense International Oyj