Siirry sisältöön

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy, Tempodent Lielahti

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy, Tempodent Lielahti

PLUSTERVEYS HAMMASLÄÄKÄRIASEMA TEMPODENT LIELAHTI

 

Kutsuva keidas keskellä kauppakeskusta

Lielahtikeskuksen PlusTerveys TempoDent -hammaslääkäriasemasta suunniteltiin nuorekas ja tyylikäs kokonaisuus. TempoDent tunnetaan persoonallisista ja yksilöllisistä vastaanotoistaan, jotka suunnitellaan vastaamaan asiakkaidensa ja henkilökunnan tarpeita ja toiveita. Lielahtikeskuksen hammaslääkäriasema suunniteltiin nuoren työyhteisön ja trendikkään, ajanhermolla elävän asiakaskunnan tarpeisiin vastaten.

Suunnittelun tavoitteina oli luoda hienostunut, rento ja moderni hammaslääkäriasema, jonka yksityiskohdat henkivät modernia otetta. Hammaslääkäriasema erottuu muista vastaanotoista kohderyhmälle suunniteltujen tilojen ja palveluiden ansiosta.

 

Pintamateriaaleissa käytettiin ekologisia ja maanläheisiä materiaaleja. Sävymaailmassa liikutaan vihreän ja ruskean eri sävyissä, joihin on tuotu ripaus luksusta esimerkiksi hohtavalla vinyylilattialla ja kiiltävillä yksityiskohdilla. Vinyylilattia valittiin lattiamateriaaliksi sen ekologisten ja antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta, joka on myös helppo pitää puhtaana.

Vastaanottotiskiksi suunniteltiin mielenkiintoinen kolmiosainen tiski, jonka materiaaleiksi valittiin antibakteerinen laminaatti sekä lasi.

 

Hoitohuoneisiin haluttiin tuoda näyttävää ja eläväistä seinäpintaa, joka luotiin pestävällä valokuvavinyylitapetilla. Hoitotuolien yläpuolelle hoitohuoneeseen asennettiin akustiikkapaneeleja, joihin on painettu mielenkiintoisia kuvioita. Akustiikkapaneelit parantavat tilan akustiikkaa ja työskentelyergonomiaa sekä samalla rauhoittavat asiakasta toimenpiteiden aikana.

Valaistukseen kiinnitettiin erityistä huomiota suunnittelemalla jokaiseen vastaanottohuoneeseen hyvää yleisvalaistusta, tehokasta työskentelyvalaistusta ja mielenkiintoista epäsuoraa valaistusta. Valaistusta suunnitellessa valon värientoisto oli tärkeää ottaa huomioon sisustuksessa kirkkaita, puhtaita sävyjä käytettäessä, joka samalla parantaa työergonomiaa.

 

Odotus- ja sosiaalitiloihin luotiin pehmeyttä ja persoonallisuutta sisustusvalaisimilla. Kaikissa valaisimissa on käytetty ekologia valonlähteitä, led-lamppuja.

 

Kysy lisää PlusTerveys Hammaslääkärit Oy TempoDent Lielahden tila- ja sisustussuunnitteluprojektista:  Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.


 

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Sisustussunnittelu Riia Rauhala on ollut meille tärkeä dynaaminen kumppani, joka on tarjonnut ideanäyttelytiloihimme asiantuntevaa tilasuunnittelua. Sisustussuunnittelu Riia Rauhala on helposti saatavilla sekä hoitaa työnsä nopeasti ja laadukkaasti.

Teijo Virtanen,  toimitusjohtaja High Peak Oy