Siirry sisältöön

Pori Jazz toimistotila 150 m2

Pori Jazz toimistotila 150 m2

KOHDE
Toimistotila 150 m2

SIJAINTI
Raatihuoneenpuisto, Pori

TOIMEKSIANTAJA
Toimitusjohtaja Miika Ranne

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
Suunniteltu 2017-2018, valmistunut 2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen perusparannus. Arvokiinteistön tilojen mukauttaminen uuden toimijan tarpeisiin sopivaksi.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kalustelayout, kalustevalinnat (irtokalusteet), tekstiilisuunnittelu ja projektinhoito sisustuksen osalta

Pori Jazzin toimitusjohtaja Miika Ranne toivoi suunnittelun sekä hankintojen arvostavan ja mukailevan arvokasta kiinteistöä. Toiveena oli lisäksi vanhojen kalusteiden hyödyntäminen, mikäli suunnitelma sen sallii.

Yhteistyö Riia Rauhalan kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Olemme tosi tyytyväisiä pienellä budjetilla toteutettuun lopputulokseen.

Miika Ranne

Suunnittelussa sekä tekstiili- ja kalustevalinnoissa huomioitiin toimistotilan, Raatihuoneelle tyypilliset historiaa huokuvat pinnat ja upea kaakeliuuni sekä tilan vanha jykevä vastaanottotiski. Vanhasta toimistosta sekä varastoista löydettiin käytettyjä kalusteita, joille tarjottiin uusi elämä uusissa tiloissa. Olemassa olevat käytetyt sekä tarvitut uudet kalusteet sijoiteltiin niin, että ne vastaavat käyttötarkoitusta, ja ovat edukseen sijoitetuissa paikoissa.

Tekstiilivalinnoissa verhojen ja mattojen osalta aulassa sekä toimistohuoneissa huomioitiin arvokkuus. Verhoratkaisut suunniteltiin sekä valmistettiin tiiviissä yhteistyössä ompelijan kanssa asiakkaalle ja kohteeseen sopiviksi. Pori Jazz –brändi näkyy olemassa olevien Pori Jazz –aiheisten somisteiden myötä.

 

 

Kysy lisää toimistotilan suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Erityisen suuri anti yhteistyössä oli se, että Riian suunnitelmissa oli kokonaisuus ja harmonia hyvin halussa.

Rakennuksesta ei ollut luotettavia piirustuksia, joten ensitöikseen Sisustusarkkitehti Riia Rauhala laati meille tarkoilla mitoilla olevan pohjapiirustuksen. Erityisen suuri anti yhteistyössä oli se, että Riian sisustussuunnitelmissa oli kokonaisuus ja harmonia hyvin halussa. Riia osasi myös hyvin auttaa materiaalihankinnoissa kertomalla, mistä tiettyjä tarjouksia voisi pyytää.

Yksityinen asiakas, Lavia Satakunta