Siirry sisältöön

Toteutin Pori Jazzin toimistotilat arvokkaassa Porin Raatihuoneessa

Toteutin Pori Jazzin toimistotilat arvokkaassa Porin Raatihuoneessa

”Pori Jazz on kaupungille mittaamattoman arvokas brändi.

Hyvä brändi ei olekaan yhtä kuin yritys vaan koostuu monesta osasta. Yksi niistä on tarina. Sellainen Pori Jazzilta löytyy yhdistyksen perustamisesta ja Kirjurinluodon konserteista tämän päivän suurtapahtumaan.”
Anne Mäkelä, Satakunnan Kansa 8.6.2019

 

Sisustusarkkitehti Riia Rauhalaa suositeltiin Porin Raatihuoneelle muuttaneen Pori Jazzin uusien toimistotilojen toteuttajaksi. Rauhalalle suunnitteluprojektin toteuttaminen arvokkaalle brändille oli kunnia. On hienoa olla osa Pori Jazz -tarinaa.

Pori Jazzin toimitusjohtaja Miika Ranne toivoi suunnittelun sekä hankintojen arvostavan ja mukailevan arvokasta kiinteistöä. Toiveena oli lisäksi vanhojen kalusteiden hyödyntäminen, mikäli suunnitelma sen sallii.

Yhteistyö Riia Rauhalan kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Olemme tosi tyytyväisiä pienellä budjetilla toteutettuun lopputulokseen.

Miika Ranne

Suunnittelussa sekä tekstiili- ja kalustevalinnoissa huomioitiin toimistotilan, Raatihuoneelle tyypilliset historiaa huokuvat pinnat ja upea kaakeliuuni sekä tilan vanha jykevä vastaanottotiski. Vanhasta toimistosta sekä varastoista löydettiin käytettyjä kalusteita, joille tarjottiin uusi elämä uusissa tiloissa. Olemassa olevat käytetyt sekä tarvitut uudet kalusteet sijoiteltiin niin, että ne vastaavat käyttötarkoitusta, ja ovat edukseen sijoitetuissa paikoissa.

Tekstiilivalinnoissa verhojen ja mattojen osalta aulassa sekä toimistohuoneissa huomioitiin arvokkuus. Verhoratkaisut suunniteltiin sekä valmistettiin tiiviissä yhteistyössä ompelijan kanssa asiakkaalle ja kohteeseen sopiviksi. Pori Jazz –brändi näkyy olemassa olevien Pori Jazz –aiheisten somisteiden myötä.

 

 

Kysy lisää Pori Jazz Oy:n sisustusprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Voimme ilolla suositella Riia Rauhalaa luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanotoista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat.

Jani Ohtonen, Hammaslääkäri, PlusTerveys Hammaslääkärit Oy Kokko-Dent