Siirry sisältöön

RauHeat Oy pääkonttori toimistotila 300 m2

RauHeat Oy pääkonttori toimistotila 300 m2

KOHDE
Toimistotila 300 m2

SIJAINTI
Pomppunen, Rauma

TOIMEKSIANTAJA
Toimitusjohtaja Petri Peltomaa

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
Suunniteltu 2012-2013, valmistunut 2013

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Uudisrakennus. Käyttötarkoituksen mukainen sisustus- ja tilasuunnittelu brändi sekä liiketoiminta huomioiden.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kalustelayout, toiminnallisuuden suunnittelu, projektiot kalusteista, detaljipiirustukset kalusteista ja sisustuksen yksityiskohdista, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistussuunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja kalustesuunnittelu (kiintokalusteet ja irtokalusteet), projektinhoito sisustuksen osalta

 

BRÄNDINMUKAISET TILAT TUOVAT USKOTTAVUUTTA

Toteutin RauHeatin Rauman pääkonttorin kokonaisvaltaisen tila- ja sisustussuunnittelman vastaamaan sekä vahvistamaan yrityksen brändiä. RauHeatille toteutettiin toimisto- ja neuvottelutilat sekä rennommat saunatilat oleskelutiloineen.

Brändinmukaisesti suunnitellut tilat tuovat yritykselle uskottavuutta. RauHeatin suunnittelun tavoitteena oli luoda tyylikäs tila, joka tukee yrityksen brändi-ilmettä. Toiveina oli käyttää sisustuksessa yrityksen brändin värejä mustaa, oranssia ja valkoista.

Aula- ja vastaanottotiloihin luotiin tyylikäs tunnelma mustalla Wall+ -seinäpaneelilla.

Neuvottelutilan seinäpinta sai mustavalkoisen graafisen tapetin, joka tuo yksivärisiin seinäpintoihin mielenkintoisen ilmeen. Suurien ikkunoiden eteen valittiin tyyliin sopivat aurinkosuojat. Valaistuksessa käytettiin Lundian Halo -plafondeja, jotka luovat pehmeää, mutta tehokasta valaistusta. Toimistotilojen uudet pintamateriaalit toistavat brändinmukaista värimaailmaa.

Sauna- ja pesuhuonetiloihin valittiin tumma lattialaatta, joka jatkuu saunan ja pesuhuoneen väliseen seinään. Suihkuseiniin valittiin valkoinen hohtava kolmiulotteinen laatta, joka raikastaa tilaa ja tuo tilaan tyylikkään ylellisen ilmeen.

Saunatilojen yhteydessä sijaitsevaan vilvoitteluhuoneeseen valittiin suuri valkoinen sohva, joka kokoaa isommankin porukan yhteen. Oranssi Smeg-jääkaappi toistaa brändivärejä iloisella ilmeellä. Tilan valaistus toteutettiin epäsuoralla valolla. Valo tuo seinäpintojen rosoisuuden ja puupaneelit kauniisti esille. Kevyt sohvapöytä ja korkeanukkainen tumma matto viimeistelevät upean tilan.

 

Asiantuntijan kanssa huolellisesti suunnitellut tilat vahvistavat yrityksen brändiä. Toimistotilojen ilme ja toimivuus ovat lisäksi suoraan yhteydessä työntekijöiden työviihtyvyyteen sekä -terveyteen.

Kysy lisää toimistotilojen suunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Tilat ovat toimivat, ja niiden ilme sopii mainiosti niin kansainväliseen brändiimme kuin vanhaan tehdasympäristöönkin.

Henriikka Seppälä, Enersense International Oyj