Siirry sisältöön

Rivitaloasunto 90m2, Helsinki

Rivitaloasunto 90m2, Helsinki

KOHDE
Rivitaloasunto 90 m2

SIJAINTI
Helsinki

TOIMEKSIANTAJA
Yksityinen asiakas

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Kohteen saneeraus.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kalustelayout ja toiminnallisuuden suunnittelu, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistussuunnittelu, tekstiilisuunnittelu, kalustesuunnittelu (kiintokalusteet ja irtokalusteet), kalustevalinnat ja projektinhoito sisustuksen osalta

 

Maanläheiset sävyt yhdistettynä viherkasveihin

Helsingissä sijaitsevan rivitaloasunnon sisustukseen haluttiin selkeyttä ja raikkautta. Suunnittelin keittiön, olohuoneen sekä vierashuoneen pintamateriaalit, kiintokalusteet, huonekalujärjestyksen sekä -valinnat, tekstiilit sekä valaistuksen.

 

Olohuoneen pintamateriaaleiksi valittiin maanläheisiä ja ajattomia pintoja, joihin voi halutessaan erilaisia tekstiilejä kausittain. Olohuoneeseen suunniteltiin uudet kalusteet, joiden muotoilu ja materiaalit on päivitetty tähän päivään. Nojatuoleissa on kauniit sirot jalat sekä mukavana lisänä pyörimismahdollisuus. Suuri lasikaapisto kätkee itseensä paljon tavaraa ja on tarpeeksi kookas tähän tilaan. Viherkasvit tuovat eloa maanläheiseen värimaailmaan.

Olohuoneen kasviaihe jatkuu keittiön puolelle, johon suunniteltiin vaaleapohjainen kasviaiheinen tapetti. Keittiön ruokailupöydän yläpuolelle suunniteltiin kevyt lasivitriini perheen kauniille lasitavaroille.

Makuuhuoneeseen suunniteltiin rauhoittavaa sinisen sävyä. Sinistä tunnelmaa raikastettiin valkoisilla elementeillä ja ylellisyyttä tuotiin kristalliriippuvalaisimella. Valkoisilla pimentävillä laskosverhoilla saa makuuhuoneen helposti pimennettyä.

Työhuoneen tunnelmaa rauhoitettiin vaalealla tapetilla ja ikkunan läheisyyteen suunniteltiin lukunurkkaus. Kirjahylly ja nojatuoli täydennettiin kutsuvaksi lukunurkaksi pehmeällä nukkamatolla sekä tehokkaalla seinään kiinnitetyllä lukuvalaisimella.

 

Kysy lisää rivitaloasunnon sisustussuunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Lopputuloksena meillä on koko perheen yhteinen unelmien piilopirtti

Suunnitteluprojekti eteni hyvässä yhteisymmärryksessä mutkattomasti ja ripeästi sekä pysyttiin hienosti aikatauluissa. Nappasit hienosti kiinni toivotusta tunnelmasta pintamateriaalien suhteen ja 3D-kuvien sekä mallikuvien kautta pääsi heti hahmottamaan ja fiilistelemään tulevaa.

Lopputuloksena meillä on koko perheen yhteinen unelmien piilopirtti, jossa mieli lepää heti perille saapuessa. Tavoitteena ollut järvimaiseman maksimointi onnistui erinomaisesti ja joka kerta mökille saapuessa huokaillaan miten kaunista täällä on.

Yksityinen asiakas, Pomarkku Satakunta