Siirry sisältöön

Satasairaala Lasten- ja naistentalo

Satasairaala Lasten- ja naistentalo

Uniikit säilytyskalusteet Satasairaala Lasten- ja naistentalolle

Satasairaala on Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän omistama Porissa toimiva maakunnallinen keskussairaala. Uusi Lasten- ja naistentalo valmistui vuonna 2015, ja viimeisin laajennus on vuosina 2017–2018 toteutettu H-rakennus. 

Tärkeä toimeksianto tuli Satasairaalan Lasten- ja naistentalolta. Toimeksiantoon kuului säilytyskalusteiden suunnittelu Synnytys- ja Lastenosastolle sekä Keskolaan.

Kolme uniikkia säilytyskalustetta on suunniteltu osastojen vastaanottamien lahjoitusvaatteiden ja -asusteiden sekä lelujen ja kirjojen houkuttelevaa esillepanoa sekä säilytystä varten. Suunnittelijoina Sisustusarkkitehdit Emmi Vappula ja Riia Rauhala.

 

Henkilökunnan toiveet ja tarpeet huomioiden

Toimeksianto sai alkunsa osastojen henkilökunnasta. Suunnittelu lähti liikkeelle henkilökunnan toiveiden ja tarpeiden kartoituksella, jonka pohjalta suunniteltiin eri osastojen tunnelmiin ja käyttötarkoituksiin soveltuvat säilytyskalusteet. Suunnittelun tavoitteena oli luoda säilytyskalusteita, jotka ilahduttavat käyttäjiänsä käytännöllisyydellä ja värikkään iloisilla ulkomuodoillaan kauniita yksityiskohtia unohtamatta.

Kysy lisää kalustesuunnitteluprojektista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

 

 

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Yhteistyömme sujui loistavasti

Voimme ilolla suositella Riia Rauhalaa luomaan muidenkin hammaslääkäriasemien vastaanotoista liiketoimintaa tukevat ja ideologiaa kuvastavat tilat.

Jani Ohtonen, Hammaslääkäri, PlusTerveys Hammaslääkärit Oy Kokko-Dent