Siirry sisältöön

Brändinmukainen messuosasto 12 m2

Brändinmukainen messuosasto 12 m2

KOHDE
Messuosasto 12 m2

SIJAINTI
Karhuhalli, Pori

TOIMEKSIANTAJA
Osasto suunniteltu Sisustusarkkitehti Riia Rauhalalle

SUUNNITELTU JA VALMISTUNUT
2018

SUUNNITTELUN TARKOITUS
Brändinmukaisen messuosaston suunnittelu.

ROOLINI PROJEKTISSA
Kalustelayout, värisuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, valaistussuunnittelu, tekstiilisuunnittelu ja kalustesuunnittelu (kiintokalusteet ja irtokalusteet), projektinhoito

 

Kiitos kumppaneille upeasta messuosastosta:
Sisustus Mokka, floristimestari Kirsi Saarenpää, tapetit.fi, Vehoniemen laattamyymälä, Listatalo, Porin Väriässät, Porin Vaihtokaluste, Satakunnan Messut, Äänirasia sekä Winnova.

 

 

Kysy lisää messuosaston tai showroom-tilan suunnitteluprojekteista: Sisustusarkkitehti Riia Rauhala, 0500 164 099 tai riia@riiarauhala.fi.

 

Referenssit

Kiinnostuitko?

Suunnitellaan teille tila, jossa voidaan hyvin.

Ota minuun yhteyttä

Tiloissa on ilo työskennellä!

Toimistotilojen saneerausprojekti Sisustusarkkitehti Riia Rauhalan kanssa oli hyvä kokemus! Yhteistyö oli sujuvaa sekä miellyttävää alusta loppuun ja ammattilaisen taitoon oli helppo luottaa. Meidän toiveemme otettiin hienosti huomioon, mutta samalla sisustusarkkitehti toi projektiin oman ammattilaisnäkemyksensä. Suunnittelija osasi perustella suunnittelupäätöksiä selkeästi ja vakuuttavasti, mikä loi luottamusta suunnittelijan asiantuntemukseen. Lopputulos on sekä toimiva että visuaalisesti vaikuttava! Tiloissa on ilo työskennellä. Suosittelemme Sisustusarkkitehti Riia Rauhalan palveluita kenelle tahansa, joka etsii luovaa ja ammattitaitoista sisustusarkkitehtia.

Leena Luoma, Henkilöstöpäällikkö Vatajankoski Oy